Förbered inför ankomsten: vilka kläder behöver du för ditt nyfödda barn?

Förbered inför ankomsten: vilka kläder behöver du för ditt nyfödda barn?

Att vänta på ett nytt barn är spännande, men det kan vara knepigt att veta vilka kläder som är viktiga att ha redo. För att göra den första tiden så bekväm och enkel som möjligt är det viktigt att ha rätt kläder till hands.

Därför dela vi med oss av en lista med kläder som är viktiga att ha:

  1. Bodies och pyjamasar. Bodies och pyjamasar är mjuka och sköna, perfekta för att hålla bebisen varm och bekväm både dag och natt. Omlottbodies är särskilt bra för att undvika behöva dra plaggen över bebisens huvud, vilket kan vara skönt för både dig och bebisen.

  2. Babyfiltar och bomullsmössor. Babyfiltar och mössor håller bebisen varm och trygg när hen sover eller är ute på promenad. De är oumbärliga under den första tiden när bebisen behöver extra värme och skydd.

  3. Mjuka byxor och leggings. Mjuka byxor och leggings gör det lätt för bebisen att röra sig fritt och bekvämt. De är perfekta för vardagliga aktiviteter och vila.

  4. Bebiskläder för olika väder. Tunna kläder för varma dagar och varmare kläder för kyliga väder är viktigt för att bebisen ska kunna hållas lagom varm. Det är bra att ha kläder i olika lager så att du lätt kan anpassa bebisens klädsel efter temperaturen.

  5. Strumpor och tossor. Strumpor och tossor skyddar bebisens små fötter och håller dem varma. Se till att välja sköna och mjuka strumpor och tossor som inte klämmer åt.

  6. Jackor och overaller. En varm jacka eller overall är viktig för att hålla bebisen varm när ni är utomhus. Välj en overall som är lätt att ta på och av, och som är bekväm för bebisen att röra sig i.

Att köpa allt detta nytt kostar ofta mellan 2200 till 4200 kr, beroende på var du handlar och vad du väljer. Eftersom bebisen växer snabbt kan det vara bra att planera för att behöva byta storlek efter cirka 4-8 veckor, beroende på hur snabbt bebisens växer.

Med Easypiecy får du tillgång till en startgarderob som innehåller majoriteten av det du behöver, till en lägre kostnad. Du slipper dessutom lägga tid på inköpen. Vi löser inköp, kvalitetssäkring och leverans så du kan fokusera på att njuta av det viktigaste: tiden med din nya familjemedlem.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.